TERRAZZO, stads wonen met prachtig uitzicht

TERRAZZO ligt op een van de mooiste locaties in het Paleiskwartier. Op de zuidrand van de wijk met prachtig uitzicht over het groen. Schitterend gelegen aan de Hofvijver en vlak bij de Paleisbrug, de verbinding naar de Bossche binnenstad. Met alle fijne hotspots van het Paleiskwartier, de bioscoop voor een ontspannen avondje uit en een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen om de hoek.

BELLA VISTA

Alle appartementen zijn duurzaam gebouwd, prachtig afgewerkt en voorzien van een complete keuken en badkamer, vloerverwarming én verkoeling. Bij elke woning hoort een extra berging in de kelder en een eigen parkeerplaats. Ook is er een gezamenlijke inpandige fietsenstalling.

Waar u straks ook woont in TERRAZZO, u heeft vanaf uw terras of balkon altijd een prachtig mooi uitzicht over de Hofvijver, De Gement of de gemeenschappelijke groene binnentuin. Dat maakt TERRAZZO extra bijzonder!

Paleiskwartier, ultiem genieten

Wonen in het Paleiskwartier is binnen én buiten genieten. Langs de waterpartijen, in het Westerpark of op de prachtige Paleisbrug. De brug wordt wel vergeleken met de New Yorkse High Line, die net als de Paleisbrug behalve een fiets- en voetgangersverbinding ook een park is. Via de brug bent u zo in het gezellige historische centrum van ’s-Hertogenbosch. Met nog meer leuke kroegjes, intieme eetgelegenheden, trendy modewinkels, mooie boetiekjes en een groot aanbod aan kunst en cultuur.