Veel gestelde vragen

Als u een appartement heeft gevonden waar u interesse in heeft, kunt u zich via de website inschrijven. Indien er een bouwnummer van uw voorkeur nog beschikbaar is dan wordt er contact met u opgenomen.

Er zijn 117 koopappartementen in Terrazzo. De 54 appartementen in de hoge toren aan het Hofplein zijn bestemd voor huur.

Tijdens de bouw mag het appartement niet worden doorverkocht. Na de oplevering mag het appartement wel worden doorverkocht of worden verhuurd m.u.v. de appartementen met een zelfbewoningsplicht en antispeculatiebeding. 

Ja, in de stallinggarage zal een gezamenlijke fietsenstalling worden ingericht.

Voor de 9 startersappartementen is het aankopen van een parkeerplaats optioneel. Alle andere appartementen hebben een eigen parkeerplaats, deze is opgenomen in de v.o.n.-prijs. De parkeerplaats bevindt zich in de stallinggarage van Terrazzo of in de stallinggarage van het naastgelegen appartementencomplex Belvédère.

Ja, ieder appartement heeft een privé berging in onderliggende kelder.

Er komen twee liften in blok H2 en twee liften in blok H3.

De toegangscontrole is met een videofoon. De entree is op de begane grond afgesloten en kan door de bewoners vanuit het appartement geopend worden. 

Ja, bij "Van Wanrooij keuken en badkamerspecialisten" kan een keuze gemaakt worden in een aantal kleur combinaties [gratis]. Ook is het mogelijk om een andere opstelling en type te kopen of de stelpost retour te ontvangen. De mogelijkheid van wijzigingen in locatie van de keuken is afhankelijk van het bouwnummer en de status van de bouw.

De bouw is gestart op 14 oktober 2020.

Ja, vanaf 01-12-2020 wordt er rente in rekening gebracht.
De grondrente bedraagt 4% per jaar en is verschuldigd per 01-12-2020.
De bouwtermijnrente bedraagt 4% per jaar en is voor de 1e termijn verschuldigd vanaf 01-12-2020. Voor de andere termijnen vanaf de vervaldatum van die termijnen.

Bij aankoop ontvangt u vooraf een renteberekening zodat u inzicht heeft in de rente.

Naar verwachting worden de appartementen eind 2022 opgeleverd.

Een huis kopen is voor de meeste mensen de grootste aankoop in hun leven. Met veel keuzes die u als koper moet maken. Om uw financiële mogelijkheden goed te onderzoeken, kunt u een afspraak maken bij een financieel adviseur om uw mogelijkheden te bekijken.

Gedurende het koopproces heeft u over het algemeen 2 adviesgesprekken over de financiering van uw droomhuis. De eerste is oriënterend, de ander leidt tot een officiële hypotheekaanvraag. Het oriënterende gesprek is vaak vlak voorafgaand aan de koop van het appartement en geeft u meer inzicht in de mogelijkheden. Het andere gesprek voert u als de handtekening onder de koop- en aannemingsovereenkomst staat. In dat gesprek worden alle gegevens definitief opgevraagd en opgevoerd. Op basis van het advies kiest u de hypotheekvorm en looptijd.